Movimenti

Inspiratie & workshop

Heb je behoefte aan expertise, een aanbod op maat en ervaringen uit de praktijk? Inspiratie helpt om te horen en te ervaren wat er mogelijk is, met elkaar beelden te vormen en samen kansen ontdekken. Dit kan met een workshop, een teambijeenkomst, een training van één studiemoment tot meerdere teamdagen of een jaarlijkse opfrisdag. De werkvormen zijn interactief zodat iedereen actief betrokken is en blijft.

De opbrengst is een waardevol startpunt als start of verder vervolg van een ontwikkeling. Vooraf stemmen we de verwachtingen helder af zodat de inhoud past bij de teamontwikkeling. Geen geprogrammeerd aanbod, maar passend maatwerk, zo blijven we samen in beweging!

Wil jij een (onderwijskundige) proces in gang zetten op jouw school? Of een vernieuwing invoeren? Kijk ook bij Coaching & training of Onderwijskwaliteit.

Ik deel met passie en expertise over hoe je invulling geeft aan “onderwijs anders organiseren”. Wil je meer weten over het leren in units, werken in ateliers met vakspecialisten of de organisatie en opbrengsten van flexibele onderwijstijden? Mijn jarenlange ervaring deel ik graag in jullie praktijk!

Thema’s voor inspiratie & workshop worden ook op maat ontwikkeld. Dit doe ik zelfstandig of samen met mijn partners. Recente voorbeelden zijn:

→ Kinderen regie geven en laten groeien tot regisseur; dit gaat over regie op eigen leerdoelen of groepsdoelen en het vergroten van het eigenaarschap van kinderen. Beeldend of in gesprek? Wat levert een coachgesprek op en hoe doe je dat dan?

→ Ouders en team wordt een écht meesterwerk; samen op ontdekkingstocht hoe het team met ouders wil samenwerken. Hoe geef je als team of leerkracht aan wat de mogelijkheden zijn, maar ook wat er niet kan?

Movimenti kan op locatie de gemaakte keuze invullen, maar beschikt ook over meerdere prachtige “plekken buiten de deur”, voor kleine en grote teams. Op deze unieke locaties kan gebruik worden gemaakt van heerlijke koffie met taartje, lichte lunch met een sapje of een afsluitend drankje met zonnige tapashapjes!

Inspiratie