Movimenti

Wie ben ik

Met bijna 40 jaar onderwijservaring vind ik nog altijd dat werken met kinderen en teams het mooist inspirerende werkveld is wat er is. Ik deel graag mijn kennis, ervaring en enthousiasme. Alles vanuit één perspectief, nog beter onderwijs voor elk kind!

Mijn werkervaring is gerelateerd aan het onderwijs en de kinderopvang.
Ik heb in het basis- en speciaal onderwijs met heel veel plezier gewerkt als leerkracht, teamleider en directeur. In deze periode heb ik veel verschillende expertise opgedaan en kan ik snel een vertaalslag te maken vanuit de theorie naar de praktijk.
In de kinderopvang was ik als manager gericht op doorgaande ontwikkelingslijnen, zowel intern en extern.
In het voortgezet onderwijs heb ik mij gericht op het competentiegericht werken van docenten en leerlingen.

Vol positiviteit en daadkracht hou ik mij bezig met de onderwijskwaliteit; die doet er toe! Mijn opleidingen, onderwijsachtergrond en kennis van de kinderopvang is een sterke combinatie om de kwaliteit nog beter te maken of krachtiger neer te zetten.

Een goede samenwerking met de onderwijsinspectie vanwege het opstarten van een school met vernieuwend onderwijsconcept en flexibele tijden. Zo leerden we hoe kwaliteitsbeleid en kwaliteitszorg sterker en duurzamer werd. De ontwikkeling naar kwaliteitsmanagement gun ik elk kind, leerkracht en team!

Verander- en visie vraagstukken onderzoeken we samen en ik denk pro-actief mee in wat er kan of nodig is.
Ik kijk vanuit kansen naar wat er goed gaat, wat er beter kan en wat er beter moet. Innovatie, dynamiek, ondernemerschap, inspiratie en out of the box denken zetten mij in mijn kracht. Autonomie en werken vanuit vertrouwen met humor en ambitie zijn mijn kernwaarden.

Benieuwd naar mijn profiel? Mail of bel gerust om deze op te vragen.
Ik kom graag langs om onder het genot van een kop koffie te verkennen wat ik voor jou, het team of de stichting toe te voegen heb.

Over movimenti